Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Worcestershire. England.
    Posts
    1,443
    Points
    74

    Default Piriform Ccleaner Update

    A update to CCleaner= V.3.0 is available; but the links I have tried come up with a donate cost attached to the new download tab. so is this software no longer free? cheers Jim

  2. #2
    Member MrDarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    South East Northumberland
    Posts
    2,949
    Points
    557

    Default

    Nope, its still free.

    The donation section is simply a suggested donation.

    The free links are slightly further down. (the pic below is from an earlier update, but still applies)
    Always remember you're unique.


    ...Just like everyone else!
    If your problem is solved, here's how to say thanks!

    Windows XP
    Windows Vista
    Windows 7

  3. The Following User Says Thank You to MrDarn For This Useful Post:


  4. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Worcestershire. England.
    Posts
    1,443
    Points
    74

    Default

    Thanks Mr Darn. I have downloaded the update and it runs ok..Cheers Jim
    Last edited by woodcock23; 10-30-2010 at 05:30 AM. Reason: More information

  5. #4
    Member MrDarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    South East Northumberland
    Posts
    2,949
    Points
    557

    Default

    Did you happen to notice if it offered you the optional toolbar?
    Always remember you're unique.


    ...Just like everyone else!
    If your problem is solved, here's how to say thanks!

    Windows XP
    Windows Vista
    Windows 7

  6. #5
    Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Worcestershire. England.
    Posts
    1,443
    Points
    74

    Default

    Quote Originally Posted by MrDarn View Post
    Did you happen to notice if it offered you the optional toolbar?
    It was like your screenshot and I selected to download from Piriform not Filehippo.

  7. #6
    Member Steph's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    London, UK
    Posts
    959
    Points
    60

    Default

    Hi Mr Darn, I've just downloaded the updated version and there was no optional toolbar but it did offer to install Google Chrome, which I unticked.

    Steph
    Today is the dawn of another error ...



    Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz;
    RAM 8.0 GB;
    Windows 7 Home Prem SP1 64 bit
    Firefox; IE11

  8. #7
    Member MrDarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    South East Northumberland
    Posts
    2,949
    Points
    557

    Default

    (".)

    Really?

    I'll try an update now...
    Always remember you're unique.


    ...Just like everyone else!
    If your problem is solved, here's how to say thanks!

    Windows XP
    Windows Vista
    Windows 7

  9. #8
    Member MrDarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    South East Northumberland
    Posts
    2,949
    Points
    557

    Default

    Wow...

    well, i suppose that's better than the toolbar...

    It was good while it lasted!
    Always remember you're unique.


    ...Just like everyone else!
    If your problem is solved, here's how to say thanks!

    Windows XP
    Windows Vista
    Windows 7