Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Suecasb's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    105
    Points
    3

    Wink Roboform 7 does not work with Firefox 9.0.1 browser

    I have tried attaching this browser but cannot get it to work. When I ask it to save a login it says that I have no browsers open. It worked fine until I upgraded from version 6 to 7 of Roboform. I tried going back to the older version of Roboform but am having no luck with that either. I sent them an e-mail about this problem but figured I'd get a quicker answer from this forum...
    Compaq Presario -Desktop PC-Windows 7 Home Premium AMD Athlon (tm) II X2 215 processor 2.70 GHz 3.00 GB RAM 64 bit operating system

  2. #2
    Member abseh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Tampa Bay
    Posts
    2,319
    Points
    388
    Blog Entries
    2

    Default

    Have you tried the following:

    RoboForm Toolbar does not appear in Firefox. What to do?

    1) Uninstall all RoboForm-related items from Firefox: Tools -> Add-ons.
    2) Reinstall latest version of RoboForm and be sure
    to check Firefox checkbox in Browser Integration window of RF installer.
    3) Make sure RoboForm is enabled in Firefox AddOns:
    - In Firefox select Tools -> Add-Ons -> Extensions.
    - Click RoboForm Toolbar addon, click Enable if it is disabled.
    - Restart Firefox browser.
    4) Show Roboform toolbar in Firefox:
    - Select View -> Toolbars -> RoboForm.
    - If only RoboForm Toolbar button shows, then click it and full toolbar will appear.
    SIGNATURE...When I post info I assume you have already read this link
    How to Start Removing Viruses and Spyware from your Computer

  3. #3
    Member Suecasb's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    105
    Points
    3

    Default

    Yes, thank you this worked....I actually got an e-mail from the Roboform people that told me the same thing.
    Compaq Presario -Desktop PC-Windows 7 Home Premium AMD Athlon (tm) II X2 215 processor 2.70 GHz 3.00 GB RAM 64 bit operating system

  4. #4
    Member abseh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Tampa Bay
    Posts
    2,319
    Points
    388
    Blog Entries
    2

    Default

    Your welcome...glad it worked ...thanks for the feedback too..abs

    It came from their support page
    SIGNATURE...When I post info I assume you have already read this link
    How to Start Removing Viruses and Spyware from your Computer