Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Points
    0

    Post website ....can't watch video from website ustream and you tube..!

    Hi, being trying to watch video from ustream about samoa independence celebration but its not working properly...it does skips and video is not playing...just need your help with this...i have adope flash player 11 and adope air already loaded but still not working...especially websites video...you tube....it comes on and stops but it doesnt show all...!

    please need your help urgent!

    thanks...!

  2. #2
    Member MrDarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    South East Northumberland
    Posts
    2,949
    Points
    557

    Default

    Hi, and welcome to Help2Go.

    could you let us know a little more about your system please?
    What type of internet connection do you use? dial up? cable? DSL?
    do you access via a router?
    which version of windows are you using? Windows 7? Windows Vista? Windows XP?
    what program are you using to access the webpage? Microsoft internet explorer? Firefox? Safari? Google Chrome?
    Do you use any cleaning programs to delete temporary internet files?
    Do you run regular cleanup routines on your computer? (defragmentation, temporary file cleaning, running anti-virus, running anti-malware?)

    Please just answer as much as you are able, we'll help with the rest.
    Always remember you're unique.


    ...Just like everyone else!
    If your problem is solved, here's how to say thanks!

    Windows XP
    Windows Vista
    Windows 7

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Points
    0

    Default

    Hi-

    Try right clicking on the video that you are trying to play. This should give you some options to pick from. Choose "settings", and un-check the box that says "Enable Hardware Acceleration".

    This should fix your issue.