Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    189
    Points
    3

    Default No sound from head phones

    Logged on this morning to find no sound coming from my head phones(they're not wireless). Went through numerous steps to try and correct it. None worked. The head phones are only about 6 months old. I'm hoping it's just something that got disconnected. Help would be appreciated. Thanks.

  2. #2
    Member Spyware Fighter zep516's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Pittsburgh, Pa
    Posts
    7,158
    Points
    1301

    Default

    Hello,

    Open Control Panel and select Sound.
    When the Sound dialog appears click the Playback tab.
    Verify if the Headphone is listed and the right sound card listed under playback devices.

    No go there, try a system restore.

  3. The Following User Says Thank You to zep516 For This Useful Post:


  4. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    189
    Points
    3

    Default

    Quote Originally Posted by zep516 View Post
    Hello,Open Control Panel and select Sound.When the Sound dialog appears click the Playback tab.
    Verify if the Headphone is listed and the right sound card listed under playback devices.
    No go there, try a system restore.
    It was corrected when I followed your first suggestion. Thank you.

  5. #4
    Member Spyware Fighter zep516's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Pittsburgh, Pa
    Posts
    7,158
    Points
    1301

    Default

    You're welcome.

    Thanks
    Joe