Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Guest

    Default

    hi
    when i use the disk defragment in my 98se, it runs ok until it hits 48%, when it goes to 48%, it will go back to 46% again until it hit 48%, then it goes back to 46 again and again. i have tried to do a full diskscan before i use disk defragment, and run the program in the safe mode but the problem is still. anyhelp!! thanks

  2. #2
    Member Help2Go Moderator whoozhe's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Wallaroo South Australia
    Posts
    8,567
    Points
    801

    Default

    Boot up using a windows start up disk. It contains a dos disk scan utitly.
    Do the surface scan that way.
    Your problem is most likely a damaged sector of the drive of some program is still being loaded in safe mode.
    Do you have any antivirus program, download manager, file sharing program.
    Uninstall the lot then try.

  3. #3
    Guest

    Default

    On 2002-09-07 23:08, whoozhe wrote:
    Boot up using a windows start up disk. It contains a dos disk scan utitly.
    Do the surface scan that way.
    Your problem is most likely a damaged sector of the drive of some program is still being loaded in safe mode.
    Do you have any antivirus program, download manager, file sharing program.
    Uninstall the lot then try.
    had the same same problems and all i did was go to start, run , then type in msconfig and uncheck the appropriate ones, just be careful what you uncheck or you want be able to reboot , also turn off your screensaver and wallpaer, here is a site that will help you with the msconfig settings,,http://netsquirrel.com/msconfig/ ,, also do all of this offline, hope this helps