Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10
    Points
    0

    Default Microsoft Global Japanese IME software help?!

    I m runnin windows 98se and have installed Japanese IME (Microsoft Input method editor for Japanese language)
    but i have no icon in the system tray and if I go to prorams Japanese IME I only get a help page , I guess that means its not installed properly but i've tried several times and still cant get it to run please PLEASE help2go !

  2. #2
    Member galena1's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Devon -UK
    Posts
    3,109
    Points
    429

    Default

    See if this site helps - http://www.declan-software.com/japanese_ime/ . regards
    I know everything about nothing, nothing about everything and precious little about the bit in between.
    P4-3.0G - Seagate Barracuda 160 - Maxtor 120 - Antec Hard Drive Cooler - 1GRam - Radeon9800Pro - Sony Multi DriveDVDRW - Audigy2 6.1 - XPHome

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10
    Points
    0

    Default

    I did try the declan site but no luck
    any other suggestions please?

  4. #4
    Member galena1's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Devon -UK
    Posts
    3,109
    Points
    429

    Default

    Where have you installed it from?
    I know everything about nothing, nothing about everything and precious little about the bit in between.
    P4-3.0G - Seagate Barracuda 160 - Maxtor 120 - Antec Hard Drive Cooler - 1GRam - Radeon9800Pro - Sony Multi DriveDVDRW - Audigy2 6.1 - XPHome

  5. #5
    Member Help2Go Moderator whoozhe's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Wallaroo South Australia
    Posts
    8,567
    Points
    801

    Default

    You do have the Language Pack to go with it I hope.
    Take control of your life. Leave others to control their own.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10
    Points
    0

    Default japanese Ime

    I did try to install it as an update to windows via microsoft and I've also tried downloading it from another site

    Is it a must that I install the Language pack as well ?
    I'll give that a go any way
    thanks for the suggestion but i m not very optimistic

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10
    Points
    0

    Default

    removed and reinstalled thIme & Language Pack from Microsoft rebooted
    still no icon in the system Tray and in the programs drop down list under Japanese Ime theres only a help option

    Im really stuck with this one ... anyone out there can give me some help?

  8. #8
    Member galena1's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Devon -UK
    Posts
    3,109
    Points
    429

    Default

    Do you have the latest version of Internet Explorer? If not, this may be the problem. Go here - http://www.seanspot.com/jwrite/MS-IM...-getime-ie.htm - this is a specific link to d/l latest IE with Japanese support. Regards
    I know everything about nothing, nothing about everything and precious little about the bit in between.
    P4-3.0G - Seagate Barracuda 160 - Maxtor 120 - Antec Hard Drive Cooler - 1GRam - Radeon9800Pro - Sony Multi DriveDVDRW - Audigy2 6.1 - XPHome

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10
    Points
    0

    Default

    I have ie6 and web pages are fine its really for WORD documents that i need japanese text for , I'll try the link you recomended,thanks

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    10
    Points
    0

    Default

    Hello, I installed latest IE6 with language pack still cant get Jap text in word
    please Help????..... :cry:

Page 1 of 2 12 LastLast