Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Long Beach, CA
    Posts
    62
    Points
    0

    Default No Video Capture Device Detected

    This is the error I get when I try to get the film off my DVC in the program Roxio DVD/CD burner. XP finds the hardware but it is not showing up in my computer. Help!!!!

  2. #2
    Member Oddjob's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    London, U.K.
    Posts
    1,983
    Points
    248

    Default

    Hi ginabops

    Have you tried the manufacturer's website for updated drivers? If not Roxio's support site is here...........

    www.roxio.com/en/support/index.jhtml

    Hope this helps. Let us know how you get on. More ideas will follow if it doesn't resolve the problem.

  3. #3
    Member galena1's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Devon -UK
    Posts
    3,109
    Points
    429

    Default

    Hi Ginabops - As Oddjob has said try the Roxio site. This one - http://rpp.roxio.com/drives/?page=supported_drives
    will tell you whether your drive is compatible, probably a good place to start. The Roxio Forums have some really clued up people. Roxios own Tech Support, unless it has improved, is less than wonderful, being very slow to respond, if they respond at all. Regards.
    I know everything about nothing, nothing about everything and precious little about the bit in between.
    P4-3.0G - Seagate Barracuda 160 - Maxtor 120 - Antec Hard Drive Cooler - 1GRam - Radeon9800Pro - Sony Multi DriveDVDRW - Audigy2 6.1 - XPHome