Results 1 to 3 of 3

Thread: Yes i was!!!

  1. #1
    Member thefoolishboy's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    89
    Points
    2

    Default Yes i was!!!

    At the beginning i was getting a blue screen , i restated the computer and after it didn't show it anymore.

  2. #2
    Member Bear's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,839
    Points
    372

    Default

    It's very difficult for us to help you without knowing at the very least the operating system you are running.

    When asking questions here please supply as much information as possible. It isn't easy to help you solve problems without some of this information. If you dont know all of this information please provide as much as you know or ask us and we can point you in the direction of some great system information tools to help you in this regard.

    Computer Manufacturer:
    Computer Model:
    Operating System:
    CPU:
    Hard drive size:
    Amount of memory installed:
    Sound card:
    Video adapter:
    When did the problem start:
    What you were doing when the problem first appeared:
    Any new software or hardware installed recently:
    Any other information you think might help:
    Comptia A+ and Network + Certified. Microsoft MCP in Windows 2000 Pro. Server, Advanced Server and Data Center Sever.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    12,000
    Points
    1191

    Default

    Sorry going to lock this one. Answer Bear's question and post it to the first topic you submitted .

    BG