Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2
    Points
    0

    Default Is my Razespyware Gone?

    I followed the instructions posted on this website to remove the razespyware--the obnoxious bright red screen is now gone as well as the banner associated with it. However, I am left with a solid white face screen on my windows XP--the screen flickers to various shades of white every several seconds. I can tell that the white screen is an "over lay" over my traditional blue windows xp face screen. The original blue screen can be seen for a few seconds while XP is loading and when you right click anywhere on the face screen. Anyone have any suggestions as to what I should do next?

    PS... I tried using Mcafee's support and they were absolutely useless!

    Thank you!

    H-

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    12,000
    Points
    1191

    Default

    Do we have something published on removing Razespyware ?

    Try Start>Control Panel>Display> Desk Top>Customize>Web Tab>
    If there is anything listed, highlight it and check delete. Also if the lock desk top is checked, un check it. Click apply/ok.

    Let us know if this did not work.

    BG

  3. #3
    Member 1972vet's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    275
    Points
    35

    Default

    In that "web" tab that BG is instructing you to check on, if you should find anything there called "Security" you should uncheck it.

    You can also try this:
    Rightclick on your desktop > properties > tab Appearances and choose Windows XP style under windows and buttons.
    Click apply and OK.

    ...and if you can't find anything labeled "XP" style, then:
    Download this file from Kelly's Korner to your desktop.

    Unzip the resources.zip file and find the file named Luna.msstyles... the file size will be 4,089 kbytes.

    Move this file to C:\Windows\Resources\Themes\Luna (don't move it anywhere else!)

    You may already have the same Luna file listed in this folder, but you must replace it with the new one.

    REBOOT your system
    Disabled Veteran
    U.S.C.G.

    CastleCops Graduate 1st Responder

    Member:
    A.S.A.P.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2
    Points
    0

    Default

    Thank you thank you thank you!!! That finally got rid of the darn thing! Thank you for your time to respond to my dilemma.

    Sincerely,

    Herschel!

  5. #5
    Member 1972vet's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    275
    Points
    35

    Default

    You are most welcome...just glad we could help.

    Warm Regards,
    Disabled Vet
    Disabled Veteran
    U.S.C.G.

    CastleCops Graduate 1st Responder

    Member:
    A.S.A.P.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    12,000
    Points
    1191

    Default

    Since this issue appears resolved ... this Topic is closed.

    If you need this topic reopened, please request this by sending a moderator a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

    Everyone else please begin a New Topic.

    Basementgeek